Help mee

Erfgoed is het waard om te behouden, voor deze én volgende generaties. Elk gebouw kent zijn eigen historie en verhaal en draagt bij aan herinneringen van mensen. Om dit niet verloren te laten gaan zet Stichting Vrienden van BOEi zich hier dagelijks voor in. Ook u kunt hier een steentje aan bijdragen door Stichting Vrienden van BOEi te ondersteunen. Dat kan op verschillende manieren en dankzij de culturele ANBI-status zijn er ook nog extra fiscale aftrekmogelijkheden. Daarnaast ontvangt u ook nog vele voordelen zoals elk kwartaal deelname aan speciaal georganiseerde Vriendenrondleidingen op onze projecten. Hieronder staan een aantal mogelijkheden over hoe u ons kunt steunen. Heeft u nog andere ideeën of vragen? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Word Vriend van BOEi vanaf € 25,00 per jaar en ontvang mooie voordelen. Als Vriend van BOEi helpt u mee cultureel erfgoed in Nederland ook beleefbaar te maken voor volgende generaties.
Steun ons met het eenmalige bedrag € 250 en maak samen met ons Nederland nóg mooier.
Op zoek naar een origineel, duurzaam en mooi cadeau? Door een Vriendschap van BOEi cadeau te doen geeft u iets bijzonders.
Met een eenmalige gift helpt u ons bijzonder cultureel erfgoed in stand te houden. Ieder bedrag is van harte welkom!
Met een structurele bijdrage aan Vrienden van BOEi zetten we ons voor een langere tijd in voor cultureel erfgoed. En dit levert u belastingvoordeel op.
Met een specifiek door u zelf opgericht fonds kunt u Stichting Vrienden van BOEi op een persoonlijke, betrokken en unieke manier helpen.
Door Stichting Vrienden van BOEi op te nemen in uw testament kunt u met uw bijdrage écht een verschil maken. Een nalatenschap is een bijzondere manier om behoud en herbestemming van cultureel erfgoed in Nederland te realiseren.
Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde om ons werk te verlichten op bijvoorbeeld evenementen of ter promotie. Ook vrijwilliger worden? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
Geef uw feest, evenement of bruiloft een extra dimensie door een prachtige en unieke locatie. Een aantal van onze monumenten zijn te huur.
Met uw eigen vermogen of bedrijf kunt u ook investeren in BOEi. Met de BOEi obligatie investeert u in de toekomst van Nederland met een jaarlijks vast rendement van 2,5%.

Onze projecten


1