VRIEND VOOR HET LEVEN

Nederland heeft een prachtige geschiedenis. De gebouwen in Nederland vertellen een deel van deze geschiedenis. Erfgoed is het daarom waard om door te geven aan nieuwe generaties. Nieuwe hoofdstukken worden aan het boek toegevoegd. Daarmee blijven monumenten verbonden met zowel het verleden als de toekomst. Als Vriend voor het Leven betaalt u eenmalig een bedrag (minimaal € 250) en geniet u bij leven van het Vriendschap van BOEi of tot wederopzegging. Zo helpt u ons bij het behoud van cultureel erfgoed in Nederland. Voor nu en voor de toekomst.

Dit doen wij met uw steun

Wij restaureren, behouden en herbestemmen cultureel erfgoed in Nederland. Van industrieel erfgoed tot agrarisch. Van groot tot klein. Wij ondersteunen BOEi-projecten of onderdelen van BOEi-projecten. Maar wij vinden het ook belangrijk om projecten van derden te ondersteunen met dezelfde doelstelling. Zodat ook lokaal erfgoed behouden blijft. Alle projecten staan vermeld op onze projectpagina. Zo ziet u directe voorbeelden van waar uw geld naar toe gaat.

Tijdelijk gratis boek KIJK!

Als dank voor uw steun ontvangt u tijdelijk gratis het kleurrijke jubileumboek KIJK!. Dit boek neemt u mee in het werk van BOEi van de afgelopen 25 jaar.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor verschillende Vriendrondleidingen. Wij bieden een uniek kijkje achter de schermen en nemen u mee naar de mooiste gebouwen en plekken. Zo kunt u met eigen ogen zien wat er mede dankzij uw steun behouden blijft of gerealiseerd is.

Tot slot ontvangt u het kleurrijke Vrienden-van-BOEi-kwartetspel en de digitale BOEi-berichten boordevol nieuws en updates.

Samen realiseren we nieuw leven in oude gebouwen.

Onze projecten


1