VRIEND WORDEN

Nederland heeft een prachtige geschiedenis. De gebouwen in Nederland vertellen een deel van deze geschiedenis. Erfgoed is het daarom waard om door te geven aan nieuwe generaties. Nieuwe hoofdstukken worden aan het boek toegevoegd. Daarmee blijven monumenten verbonden met zowel het verleden als de toekomst. Met uw steun kunnen wij dit realiseren en zorgen dat erfgoed van betekenis blijft voor toekomstige generaties.

Dit doen wij met uw steun

Wij restaureren, behouden en herbestemmen cultureel erfgoed in Nederland. Van industrieel erfgoed tot agrarisch. Van groot tot klein. Wij ondersteunen BOEi-projecten of onderdelen van BOEi-projecten. Maar wij vinden het ook belangrijk om projecten van derden te ondersteunen met dezelfde doelstelling. Zodat ook lokaal erfgoed behouden blijft. Alle projecten staan vermeld op onze projectpagina. Zo ziet u directe voorbeelden van waar uw geld naar toe gaat.

Wat krijgt u ervoor terug

Als dank wordt u uitgenodigd voor verschillende Vriendrondleidingen. Wij bieden een uniek kijkje achter de schermen en nemen u mee naar de mooiste gebouwen en plekken. Zo kunt u met eigen ogen zien wat er mede dankzij uw steun behouden blijft of gerealiseerd is. Daarnaast ontvangt u het kleurrijke Vrienden van BOEi-kwartetspel en de digitale BOEi berichten boordevol nieuws en updates.

Samen realiseren we nieuw leven in oude gebouwen.

rondleiding rotterdam

Onze projecten


1