Terugblik Vriendenrondleiding Dongecentrale

Vrijdag 24 maart 2023 vond de eerste Vriendenrondleiding van 2023 plaats op de Dongecentrale in Geertruidenberg. De oudste elektriciteitscentrale van de provincie Noord-Brabant. De Vrienden werden welkom geheten door Peter Bouwman, penningmeester van de Vrienden van BOEi. Vervolgens gingen we in twee groepen door de panden en over het terrein heen onder de enthousiaste leiding van ontwikkelmanagers Jan Blankesteijn en Finn Dudok van Heel. Als kers op de taart mochten we binnen kijken bij de huurders van een deel van de Dongecentrale. Bij Fijnevent, die een prachtige karakteristieke eventlocatie hebben gerealiseerd. En Risk Factory, een compleet dorp waar voorlichting wordt gegeven aan de bovenbouw van de basisschool op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en gezondheid.

Een zeer geslaagde dag!

Onze projecten


1