levende herinneringen sint anna

Kort verhaal

Steun de tentoonstelling over de herinneringen van (oud)bewoners van Sint Anna ter Muiden.

Sint Anna ter Muiden – Levende Herinneringen

Door Joel Ouburg

0 van 5
  • 0.00

    Streefdoel
  • 0.00

    Ingezamelde donaties
Ingezameld percentage :
0%
Minimumbedrag is €0.01 Maximumbedrag is €1000000
St. Anna ter Muiden, Nederland

Joel Ouburg

20 Campagnes | 0 Geliefde campagnes

See full bio.

Campagne verhaal

Levende herinneringen in Sint Anna ter Muiden

Tentoonstelling over de herinneringen van de Hervormde Kerk

Sinds de zomer van 2022 is er een kleine tentoonstelling in de kerktuin van Sint Anna ter Muiden. BOEi is in gesprek gegaan met (oud)bewoners om verhalen rondom deze plek op te halen. Herinneringen die gelinkt zijn aan de kerk en de betekenis die de plaats voor hen heeft zijn met ons gedeeld. De verhalen van deze (oud)bewoners zijn verwerkt in tien artikelen. Verschillende citaten zijn geplaatst op bordjes die verspreid staan in de kerktuin. De QR-code verwijst naar het betreffende artikel op de website van BOEi. Via deze tentoonstelling hopen de (oud)bewoners en BOEi duidelijk te maken dat het gebouw meer is dan de stenen restanten en dat de kerk een belangrijk onderdeel is van het stadje en zijn bewoners.

Draagt u de Hervormde Kerk van Sint Anna ter Muiden ook een warm hart toe of het werk wat (Vrienden van) BOEi doet? Steun ons dan eenvoudig met een vrijwillige bijdrage. Alvast hartelijk dank!

Bent u nieuwsgierig naar de achtergrond van de Hervormde Kerk van Sint Anna ter Muiden, neem dan een kijkje op de website van BOEi over dit bijzondere project.

Stichting Vrienden van BOEi

Stichting Vrienden van BOEi is opgericht in 2013 en zet zich in voor bescherming en instandhouding van monumenten in Nederland. Dit doen zij door het ondersteunen van projecten van BOEi en van projecten van derden met een soortgelijk doel. Kijk voor alle projecten waar Vrienden van BOEi aan heeft bijgedragen op de projectpagina en laat u verwonderen!

Stichting Vrienden van BOEi is aangemerkt als een Culturele ANBI. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het restaureren en daarmee behouden van onder andere religieus erfgoed, bekijk dan de mogelijkheden over hoe u ons kunt steunen. Alvast heel hartelijk dank!