Word vriend van BOEi

WORD VRIEND VAN BOEi

Een bibliotheek in een oude gevangenis, een theater in een voormalige fabriek en een gymnasium in een leegstaand ziekenhuis. Al meer dan 25 jaar zetten wij ons dagelijks in om prachtige monumenten een nieuw leven te geven. Daar hebben wij de steun van onze donateurs hard bij nodig. Wil je ook een steentje bijdragen aan bijzondere restauratie en herbestemmingsprojecten in Nederland? Word dan al vanaf € 25 per jaar Vriend van BOEi en ontdek onze interessante projecten tijdens Vriendenrondleidingen.

Word nu vriend

lorem
lorem

Nederland heeft een prachtige geschiedenis. De gebouwen in Nederland vertellen een deel van deze geschiedenis. Erfgoed is het dan ook waard om door te geven aan nieuwe generaties. Zo worden nieuwe hoofdstukken aan het boek toegevoegd. En monumenten blijven verbonden met zowel het verleden als de toekomst. Met jouw steun kunnen wij dit realiseren en zorgen dat erfgoed ook van betekenis blijft voor toekomstige generaties.

Als dank word je uitgenodigd voor verschillende Vriendrondleidingen. Wij bieden een uniek kijkje achter de schermen en nemen je mee naar de mooiste gebouwen en plekken. Zo kan je met eigen ogen zien wat er mede dankzij jouw steun behouden blijft of gerealiseerd is. Daarnaast ontvang je het kleurrijke Vrienden-van-BOEi-kwartetspel en de digitale BOEi-berichten boordevol nieuws en updates.

Samen zorgen we voor nieuw leven in oude gebouwen!

Onze projecten


1