Uitnodiging Vriendenbijeenkomst 9 maart in Amersfoort

Aan het begin van dit nieuwe jaar heten wij u van harte welkom tijdens de eerste Vrienden van BOEi bijeenkomst op zaterdag 9 maart. Sylvia Pijnenborg namens BOEi en Peter Bouwman namens Vrienden van BOEi blikken terug op het afgelopen jaar en kijken met u vooruit naar de plannen van 2024.

Dit vooruitkijken doen wij op de locatie waar BOEi gehuisvest is, het Onze Lieve Vrouw ter Eem klooster in Amersfoort. Het klooster dat in 1933 is gebouwd, is een van de grootste kloostercomplexen en was onder andere in gebruik als internaat voor meisjes. Inmiddels heeft het complex een andere functie gekregen en is nu in gebruik als verzamelgebouw voor diverse culturele en maatschappelijke organisaties. Tijdens een rondleiding krijgt u meer over de geschiedenis van het gebouw te horen en over de toekomstplannen. Onder het genot van een gezamenlijke lunch gaan wij graag met u in gesprek. Wellicht kent u bijvoorbeeld nog projecten die ondersteuning van Vrienden van BOEi kunnen gebruiken.

Programma

10.30 uur Ontvangst met koffie/thee
11.00 uur Welkom door Sylvia Pijnenborg, directeur BOEi. Terugblik 2023 en vooruitblik 2024 door Peter Bouwman, bestuurslid
11.30 uur Rondleiding door het Onze Lieve Vrouw ter Eem klooster
12.30 uur Gezamenlijke lunch
13.30 uur Einde programma

Bent u Vriend van BOEi en wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meldt u zich dan aan door vóór 23 februari een mail te sturen naar info@vriendenvanboei.nl Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere informatie en een betaalverzoek. Voor deze Vriendenbijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 17,50 per persoon, 1 introducee is welkom.

Onze projecten


1