Restauratie Het Groote Kantoor

Help mee het Groote Kantoor weer in al zijn glorie te herstellen. Dit imposante gebouw heeft dringend onderhoud en restauratie nodig. De indrukwekkende glazen koepel, gemaakt uit ruim 3.400 ruitjes, is in zeer slechte staat. Maar ook het rijk geornamenteerde smeedijzeren hekwerk aan de buitenzijde van het gebouw valt dankzij de tand des tijds bijna uit elkaar. Dit mogen en kunnen we niet laten gebeuren! BOEi sluit daarom de handen ineen met Stichting Vrienden van BOEi, diverse fondsen, bedrijven en u. Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken en het Groote Kantoor weer een nieuwe toekomst kunnen geven. Help mee deze industriële parel van Delft te redden en geef een gift! Dit kunt u doen via onze doneerpagina . Alvast hartelijk dank, samen geven we oude gebouwen een nieuw leven.

Onze projecten


1