Vrienden van BOEi steunt de Nederlandse Watertoren Stichting

Sinds kort ondersteunt Vrienden van BOEi de Nederlandse Watertoren Stichting (NWS). Zij is dé organisatie op het gebied van watertorens in Nederlands. Steeds minder watertorens zijn in gebruik en herbestemming is een uitdaging en NWS stimuleert en helpt eigenaren in dat proces. Vrienden van BOEi ziet het belang van het werk van de Nederlandse Watertoren Stichting en levert daar graag een bijdrage aan.

Henk van der Veen, bestuurslid van NWS is blij met de nieuwe sponsor: ‘Dankzij de bijdrage van Vrienden van BOEi kunnen we meer en regelmatiger communiceren over inspirerende voorbeelden van herbestemming van watertorens in Nederland. Daarmee kunnen we het watertorenerfgoed levend houden.’

“Dankzij het werk van de NWS krijgen watertorens en de kennis hierover de nodige aandacht. Door hun functie als kenniscentrum dragen ze actief bij aan het behoud en de kwalitatief hoogwaardige herbestemming van Nederlandse watertorens. Dat steunt Vrienden van BOEi graag!’ aldus Anne van den Hul namens Stichting Vrienden van BOEi.

Kijk voor meer informatie over NWS op de website.

Onze projecten


1