Actie wandschildering Zuiderziekenhuis loopt voorspoedig

De actie voor de restauratie van de wandschildering van Louis van Roode in de eetzaal van het Zuiderziekenhuis in Rotterdam gaat goed Door diverse gulle donaties na onze rondleiding over het oude ziekenhuisterrein tijdens Open Monumentendag zitten we al over de 75%! De inbouw werkzaamheden in het poortgebouw langer gaan duren dan gedacht en de planning is een half jaar doorgeschoven. Waarschijnlijk kunnen de schilderingen in het najaar van 2021 gerestaureerd worden. Dat geeft ons nog alle tijd om de resterende 1351,- op te halen!

Omdat dit tegelijkertijd voor iedereen die al meegedaan heeft (en voor ons) nog erg lang wachten is, gaan we kijken of we de eerste tegenprestatie toch alvast kunnen laten maken en naar jullie kunnen versturen.

Onze projecten


1