Open Monumentendag 2022

Tijdens het weekend van 10 en 11 september zijn duizenden monumenten in Nederland open voor het publiek. Een aantal projecten die ondersteund zijn door de Vrienden van BOEi is ook te bezoeken, waaronder het Witte kerkje (Kerklaan 4) in Oudorp. U kunt op zaterdag 10 september tussen 10.00 en 17.00 uur genieten van live muziek in de kerk.

Bij de kerk in Sint Anna ter Muiden (Nederherenweg 1 Sluis) wordt op zaterdag de mini-expositie “Verhalen van de kerk’ onthuld. Voor deze expositie zijn (oud)bewoners gevraagd naar hun herinneringen aan de kerk. Deze verhalen zijn ook te lezen op de website. De kerk is open op zaterdag én zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij Stoomhijskraan Schelde 38 zijn op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur vrijwilligers aanwezig om te vertellen over de restauratie van de hijskraan.

Ook zijn er verschillende BOEi projecten geopend, een overzicht is te vinden op de website.

Onze projecten